BEDSTE FUNKTIONER

EN PANINI GRILL ER ET MUST I HJEMMET

Hvis du skal lave lækker mad derhjemme, er det et must at have en panini grill. I hvert fald hvis du elsker at lave anderledes mad, hvor smagen og kvaliteten stadig er i top, men som ikke behøver at være frikadeller med sovs og kartofler. Med en panini grill er du udstyret med et genialt redskab, som kan bruges til at lave meget mere end bare en almindelig toast, som mange mennesker nok forventer, at man kan lave på sådan en grill.

Så savner du lidt ny inspiration til madlavningen, kan du uden tvivl finde den i en panini grill.

GRILL MANGE FLERE TING END BARE PANINI

Selvom du naturligvis vil købe en panini grill med det formål at kunne lave panini, kan du også grille mange andre ting på den. Du kan lave lækre toasts, grille almindeligt kød, hjemmetlavede hvidløgsbrød og meget, meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser på det her område.

Så du skal ikke være bange for at prøve dine idéer af, når du først får købt en grill, for du vil blive overrasket over, hvad der kan lade sig gøre at lave på en panini grill. Så giv alle dine idéer et skud.

EN BORDGRILL GIVER MANGE MULIGHEDER

Fordelen ved at købe en panini grill er, at det i sig selv jo bare er en lille bordgrill, så du behøver ikke kun at begrænse dig til at lave panini. Den kører blot på elektricitet, så du skal heller ikke være bange for kuldioxid indendøre, som man i sjældne tilfælde har hørt om det fra en almindelig grill. Den skal du nemlig ikke bruge indendøre.

Med en bordgrill får du også en anden nærhed til maden, som du ellers ikke ville have, da du kan sætte den på bordet ved gæsterne. På den måde kan I alle følge med i udviklingen af maden – ligesom når man laver fondue.

KØB DIN PANINI GRILL OVER NETTET

Hvis du gerne vil købe en panini grill, hvilke vi jo må gå ud fra, nu hvor du er havnet herinde, så kan det være en rigtig god idé at købe den over nettet, da du på den måde skal gøre mindst muligt for at få fat i din nye grill.

Ved at købe den på nettet skal du blot finde den i en online webbutik. Og her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde frem til de bedste priser. Vi har lavet forarbejdet for dig, så du blot skal vælge den model, der passer bedst til dine behov.

FÅ GODE RABATTER PÅ DIN PANINI GRILL

Vi gør dig også opmærksom på, hvilke tilbud du eventuelt kan få på din kommende panini grill. Vidste du eksempelvis, at du kan spare helt op til 100 kroner på din panini grill, hvis du er medlem hos Coop? Så kan du på flere af deres modeller spare 100 kroner, når du skal købe grillen. Og da det er gratis at blive medlem, kan man jo lige så godt blive det, hvis man ikke allerede er det, da du kan spare 100 kroner på det. Det er jo også en slags penge.

KAN JEG NØJES MED DEN BILLIGE MODEL?

vad angår denne type grill, så kan du faktisk godt “nøjes” med den billige model, da den kan det basale, som du har brug for. Du kan også vælge en af de dyrere modeller, hvor der uden tvivl er lidt mere kvalitet og måske også en lidt længere holdbarhed at komme efter, men du behøver ikke mere end den almindelige model, hvis du bare gerne vil lave en sprød og lækker panini.

Så hvis du ikke har råd til mere end den billige model, skal du ikke frygte, for den kan du sagtens lave rigtig god panini på.

PANINI GRILL ANMELDELSER

Den billige model har fået flest anmeldelser, og gennemsnittet ligger på 4,5 ud af 5 stjerner. Så stort set alle anmeldelserne er positive, og derfor skal du ikke være bange for som sagt at vælge den billige model, da den sagtens kan bruges. De rosende vendinger, der går igen, når det kommer til denne model er følgende:

 • Rigtig god til prisen
 • Nem at rengøre
 • Designvenlig
 • Bedre end mange andre i samme prisklasse
 • Hurtig og effektiv

Den anden model på listen, som vi har taget med her i dag, er Stebas Multi Snack grill, som scorer lavest af de tre modeller – nemlig 4/5 stjerner. Anmeldelsernes hovedoverskrifter er dog stadig positive:

 • Fin maskine
 • Virker perfekt
 • Nem at rengøre
 • Nemt at skifte plader
 • Kan anbefales

Den sidste model på listen, og den model som topper prisklassen, er Fritels panini grill. Her er der ikke nær så mange anmeldelser at finde, da størstedelen køber den billige model, men de anmeldelser, der er at finde om modellen, er gode, og den scorer hele 5 ud af 5 stjerner. Anmeldelserne siger blandt andet:

 • God bordgrill
 • Varmer hurtigt op
 • Jævn varmeg

Så hvis du har haft svært ved at vælge mellem de tre modeller, kan du her se, at du får en ret fornuftig løsning, uanset hvilken model du vælger.

SKAL JEG KØBE MIN GRILL BRUGT?

Du kan godt købe din grill brugt, men når der er tale om en panini grill, så kan det næsten ikke svare sig at købe den brugt. Du kan få den fra ny af for 299 kroner, så med mindre det er for at være med på “ikke smid ting ud”-bølgen, kan det ikke rigtig betale sig at skulle lede efter den.

Spørgsmålet er også, om det overhovedet er til at finde en brugt på nettet eller på loppemarkeder, da de er så forholdsvis billige, at der nok ikke er mange, der overhovedet gider at bruge tid på at sætte den til salg. Så du kan godt, men vi vil anbefale dig at købe den fra ny.

KAN JEG GRILLE PANINI PÅ EN ALMINDELIG GRILL?

Du kan godt lave panini på en almindelig grill, men hvis du ikke har en panini grill, vil det nemmeste alternativ nok være en grillpande. Den har nogenlunde samme statur som pladen på en panini grill, og derfor vil det være den bedste løsning.

Men hvis du har en løsning til din grill, der kan give nogenlunde samme overflade, og hvis du synes, det er hyggeligere at grille din panini udendørs, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Alternativt kan du også sætte din grillpande på grillen, hvis du har lyst til det.

ER DET FARLIGT AT ANVENDE EN PANINI GRILL INDENFOR?

Nej. En panini grill har ikke noget med en almindelig grill at gøre, som ikke må bruges inden for. Den kører på el, og derfor skal du ikke være bange for, at der bliver dannet kuldioxid indendørs, som er det farlige ved at grille med en almindelig grill indendørs.

En panini grill er jo en form for bordgrill, så du kan bare placere den på dit bord – eventuelt have noget under, hvis dit bord har en følsom overflade – og så ellers bare gå i gang med at lave dig en dejlig omgang frokost eller lækker aftensmad.

RENGØRING AF PANINI GRILL

Det er utroligt nemt at gøre din grill rent, når du er færdig med at bruge den. Du kan nemlig tage pladen ud på de fleste modeller, som så kan puttes i opvaskemaskinen eller vaskes hurtigt af i hånden.

Det tager ingen tid, og det er nemt og enkelt at holde sin panini grill ren. Resten af grillen kan bare vaskes af, som du vil vaske ethvert andet køkkenapparat af, så det er ikke teknisk udfordrende.

13 RETTER DU OGSÅ KAN LAVE PÅ EN PANINI GRILL

Hvis du har lyst til at lave andre ting på din panini grill, men du ikke helt ved, hvad du kan kaste dig over, kan det være, at denne liste her kan gøre dig lidt mere inspireret. Vi har fundet 13 øvrige madvarer, som du kan tilberede på din panini grill, og som gør den til et must i ethvert hjem.

 • Mini kager
 • Vafler
 • Bacon
 • Hashbrowns
 • Brownie
 • Grillede kartofler
 • Kylling
 • Omelet
 • Hjemmelavede chips
 • Croutoner
 • Grillede grøntsager
 • Laks
 • Opvarm frosne retter

Kontakt os