FAQ

Ofte stillede spørgsmål.
Her er nogle almindelige spørgsmål om Paninigrill.

Hvad er en panini grill?
En panini grill giver dig mulighed for at grille al slags mad hurtigt og bekvemt. Du kan bruge den til at opvarme kød, brød og grøntsager, så den hjælper dig i en hverdag, hvor det gerne må gå lidt hurtigt.
Hvilken panini grill er bedst?
Den bedste panini grill er den, der passer til dine behov. Nogle panini grills er gode til at lave store mængder mad, hvor andre egner sig bedre til blot at lave en hurtig, nem panini toast. Hvad er dine behov?
Hvilke panini grill er bedst i test?
Forbrugerrådet Tænk har i 2020 kåret panini grillen fra OBH Nordica Easy Grill 7104 som bedst i test. Denne har vundet testen, da det er en alsidig grill, som er nem at rengøre og fås til en rigtig god pris
Hvad bruges en panini-grill til?
En panini grill kan bruges til alt – det er kun din egen fantasi, der sætter begrænsningen. Det er en universal grill til bordet, som kan grille fisk, grøntsager, brød, æg, vafler, kød, og hvad du ellers måtte have lyst til.
Hvilket brød bruges til paninis?
Grundbestanddelen i en rigtig god panini er godt brød. Du kan bruge både focaccia, ciabbata, toast, almindeligt franskbrød eller blot din fortrukne brødtype. Det eneste krav til brødet er, at det er super lækkert og passer til din panini grill.
5/51 rating

Kontakt os